Contacteer ons
Jack Wang

Telefoonnummer : +86-18611976923

WhatsApp : +8618611976923

Shandong Boyoun Heavy Industries Co., Ltd.

De Zware industrieënco. van Shandongboyoun, Ltd concrete bekistingsfabrikant

  • Shandong Boyoun Heavy Industries Co., Ltd.
Grote Markt: Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Boyoun Aantal werknemers 300~400
Jaarlijkse omzet 1000000-30000000 Opgericht Jaar 2006
Export pct 70% - 80%
Inleiding

Boyoun, in 2006 wordt opgericht, is een in China-Gebaseerd bedrijf die met rijkdom van ervaring, zich in bekisting en steiger specialiseren die. Bovendien verstrekken wij een brede waaier van bekistingsoplossingen die reeds actief in China worden gebruikt.

 

Het hoofdkwartier en de belangrijkste fabriek worden gevestigd in Binzhou-stad, Shandong-provincie. De verkoopafdeling wordt gevestigd in Peking met geschikte vervoerstoegang. Wij hebben nu 10 huurbasissen die hoog efficiënt overal China in werking stellen nu.

Onze jaarlijkse productiecapaciteit is 50.000 ton, met inbegrip van diverse producten zoals de geprefabriceerde vorm van de segmentkokerbalk, de reiziger van de cantilevervorm, het karretje van de tunnelvoering, pijlerbekisting, aluminiumbekisting, zelf-beklimt bekisting, heftoestel, en steigersysteem. Wij hebben vele gebeëindigde projecten en lopende projecten in meer dan 30 landen, zoals Maleisië, Indonesië, Filippijnen, Thailand, India, Bangladesh, Qatar, de V.A.E, Egypte, enz.

 

Basis op de eisen van onze cliënten, Boyoun geëngageerd om van de aangepaste diensten, met inbegrip van technische oplossingen, assemblagesupervisie ter plaatse, terugkoop en huur de diensten te voorzien.

Boyoun is gekwalificeerd door ISO9001 en ISO14001-certificaten, in termen van kwaliteit en milieu. En meer dan 30 octrooien van Ons R&D-centrum zijn goedgekeurd elk jaar.

 

Om meer over Boyoun te leren, nodigen wij u uit om te komen en ons bedrijf te bezoeken. Wij zouden u willen helpen uw productiviteit verhogen en uw baan door onze diverse bekistingssystemen en oplossingen in de wereldmarkt goed uitgevoerd krijgen.

Geschiedenis

Boyoun, in 2006 wordt opgericht, is China baseerde bedrijf die met rijkdom van ervaring, zich in bekisting en steiger specialiseren die. Bovendien verstrekken wij een brede waaier van bekistingsoplossingen die reeds actief in China worden gebruikt.

 

Het hoofdkwartier en de belangrijkste fabriek worden gevestigd in Binzhou-stad, Shandong-provincie. De verkoopafdeling wordt gevestigd in Peking met geschikte vervoerstoegang. Wij hebben nu 10 huurbasissen die hoog efficiënt overal China in werking stellen nu.

Dienst

Basis op de eis van onze cliënten, Boyoun geëngageerd om van de aangepaste diensten, met inbegrip van technische oplossingen, assemblagesupervisie op plaats, terugkoop en huur de diensten te voorzien.

Ons Team

Wij hebben technisch team ervaren die altijd strikt productkwaliteit, zich concentreren op de gebruikerservaring van elk product, verzekeren productkwaliteit controleren. Ondertussen, is ons R&D-team altijd over de ononderbroken hervorming van productietechnologie en de veranderende marktvraag, zodat vooruitgang met The Times bezorgd geweest en hun eigen ontwerpconcepten vernieuwd.